sâmbătă, 10 mai 2008

Pentru Filotae

Vorbeam cu Filotae(prietena din facultate), a primit un inel cu diamnat:D(cine nu viseaza sa primeasca de la cel iubit un inel cu DIAMANT?), se marita, devine si ea femeie serioasa, cu responsabilitati, o sa faca mancare(n-o sa mai rada de ciorba mea de masline:), nu , nu pot da reteta......e secreta)!
DA, trebuie sa spun, Filotae esti curajoasa, stii tu de ce, unu, pt ca te mariti:)), nu ca e rau maritata, ca nu e, poti sa stresezi pe cineva gratuit, nu are unde sa fuga:)), si doi ca pleci spre un loc necunoscut!
Nimeni nu-ti garanteaza ca o sa fie bine, nimeni nu o sa fie langa tine din amici, sa te ajute cand o sa-ti fie greu, dar tu speri, tu iubesti si esti decisa sa faci marele pas!
Toata admiratia! O sa vin la tine in Frantia......si o sa bantuim si pe acolo!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ii doresc prietenei tale ca in spatele inelului cu diamante sa fie niste sentimente, ale ei si ale lui, de milioane de ori mai valoroase! Pentru ca, asa cum spuneai si tu, a juca totul pe o carte in ceea ce priveste viata ta si a pleca intr-o alta lume, straina, departe de familie si prieteni, e un mare curaj. E o viata luata de la inceput.

Am trecut pe unde trece ea si realizez in fiecare zi ca tot ce conteaza e ce a fost si este in spatele inelului.

Oricum, din ce transpare din postarea ta, e clar ca pe tine nu o sa te piarda, indiferent de distanta ;)

Strumful spunea...

Doamne ajuta, sper sa ai dreptate, si sa fie bine, eu in locul ei.....eram tare inspaimantata!