miercuri, 13 ianuarie 2010

Prajitura minune

Gospodina din mine nu se multumeste doar sa inventeze, mai si citeste si cate o reteta, si ghici ce, nu-i iese prajitura, asta am patit ieri cand aveam initati parinti de mica domnisoara frumoasa cu ochii mari si gene foarte lungi si frumoase.
Reteta nasoala a fost luata de pe un blog de bucatarit, se numea chec cu banane, am vazut eu un comentariu sub reteta de la un cititor care incercase minunea , citez "nasoala prajitura", dar nu am crezut cititorul, prin urmare nu mai citesc bloguri de bucatareala, fac mancare dupa capul meu si gata!
Naspa prajitura am servit, adica am fost o gazga naspa oricum stateam cu copilul in brate si-l rugam pe Sot sa fie gazda(nu e calitatea lui forte, eu ma pricep mai bine).
Nu mai cantaresc in viata mea 75 grame ciocolata amara, nu stiu cata faina, nu stiu cata nuca si numai stiu cat iaurt, ca nu are rost, prajituritul la mine se lasa cu esec ce da in deprimare.
Data viitoare cand zice sot ca se duce la cofetarie sa cumpere prajituri pentru ivitati .....il las!

2 comentarii:

Nea Costache spunea...

Vezi daca nu l-ai crezut pe acel cititor? Nu-i bai, nereusita o treci la categoria esecuri culinare, se mai intampla si pe la alte case! principalul este sa nu dezarmezi!
uite un specialist in arta culinara:
http://adihadean.ro/
O zi frumoasa!

Strumful spunea...

Adevarul e ca in ultima vreme nu-mi mai ies prajiturile, fac totul pe fuga din lipsa de timp.Dar pana creste Iulia trebuie sa ma respecializez in prajituri!