miercuri, 20 octombrie 2010

11 luni

Mandra are 11 luni, deja parca ma inteleg cu ea, ridica mana cand o imbrac si ii cer, bate palma(daca are chef), ridica mainile cand vrea in brate, aproape in toate pozele se stramba, joaca cucu-bau cu haine, perne,perdele, spune tata, ca mama nu prea are:)), o recunoaste pe bunica(soacra, care e implicata in procesul de ingrijire copil de 2 ori pe saptamna ), merge singura, dar afara o scot cu ham sau o tin de gluga, sunt disperata sa nu cada(disperata sunt mereu de oarece lucru).
Incerc sa-i dau sa manance cat mai bio(una dintre obsesii), adica aproape tot ce mananca e productie proprie(mama e gradinareasa cat timp nu e profesoara), exceptie cerealele care sunt si ele tot bio, biscuitii tot bio si iaurtul-Covalact.
Acu, cu hainele ce sa zic, doar pe cateva scrie bumbac organic, dar sunt din Austria sau Franta(din Franta nu mai primeste prietena mea, iar in Austria nu stiu cand mai ajunge Sot), oricum nu inteleg ce e cu bumbacul asta neorganic si de ce e bun organic, asa ca la haine nu ma stresez.
Noi tot nu avem geaca de iarna frumoasa, avem una in care arata ca un ursulet gras, dar nu mai e grasa.
Are 9.8 kg, si 73 cm .
Domnisoara Iulia iubeste sa se joace in carrefour la locul pentru 0-3 ani, unde spre disperarea mea mai intra si copii mai mari si topaie enervant e periculos pe langa piticoti.

2 comentarii:

ina bixade spunea...

Multi inainte, draga mea! Sa pui citeva poze cu micuta ta sa o vad si eu!!! te pup cu drag.

Strumful spunea...

Ina, o sa-ti trimit link cu poze, promit. Pupic.