luni, 10 ianuarie 2011

Reduceri la Z

De azi pana duminica sunt reduceri de 50% la Z(magazinul din Carrefour).
Eu deja am fost, dar nu m-am intors cu prea multe cumparaturi, asta pentru ca mai am un sertar plin de haine nepurtate de domnisoara si unele sunt mici.
Reduceri sunt si la Zara, dar eu sunt pe locul 2, deci probabil ca nu-mi cumpar nimic, dar nu ma mai stresez, am altele in cap acum, clar 2011 nu-i un an bun.

4 comentarii:

povesteadarieinicole spunea...

Da.Am luat noi , juma de magazin :)).Insa , chiar aveam nevoie, eram cam descoperite.Si la noi e la fel , adica noi mai asteptam , ea e miezul :)).

Strumful spunea...

Dar mi-a parut ca nu prea am de unde alege, am luat multe body-uri si doar o pereche de pantaloni, in schimb i-am luat margele si bluzite. Z la reducere e convenabil.

povesteadarieinicole spunea...

Eu ii pusesem deoparte cu vreo 2 sapt in urma, tot ce mi a placut.Ma gandeam ca nu mai gasecs marimi si asa a fost.Nu prea mai era mare lucru ieri.pantaloni eu nu i am gasit , in schimb ne am bgt si noi ma margele , esarfe, diverse pt donsoare :)).Si mie mi se pare convenabil zet ul cnd au reducerile astea.Si cnd te gandesti ca la zara e la fel , Pfuu....tre sa ajungem neaparat :((

Strumful spunea...

Da, dar Zara nu are inca reducerile cele mari are de 20 -30%, peste 2 saptamnai o sa aiba si ei intre 50 si 75 %(eu pe alea le astept pentru mine).
Adevarul e ca vroiam si Zara pentru copii in Pitesti, era tare bun, of si ieri am fost la Bucuresti si nu m-am gandit sa ma uit si la Zara.
Da, ai dreptate si eu mi-am oprit data trecut haie la Z inainte si mi-am oprit si de data asta, doar ca am fost sambata si nu prea mai aveam ce.