luni, 25 iulie 2011

Teama

Mergem intr-o tara straina pentru o perioada de timp, sincer acum simt doar teama. Cand am aflat eram tare vesela si multumita, ma gandeam ca in 3 luni , cat mai aveam pana la plecare rezolv multe, uite ca nu am facut nimic, de germana nu m-am apucat si de maine doar asta am sa aud in jurul meu! Plus ca o sa stau singura cu fata ca si pana acum, dar parca la noi in tara era altceva.
Deci sentimentul de frica e la ordinea zilei iar in casa un miros de ars pentru ca-i arsai mancarea copilului!
Am fost la scoala sa intreb daca pot lipsi pe 1 si 2 sept, am dat peste faimoasa Aurelia o banala secretara acra la suflet cu aere de sef, iar eu am privit-o cu sila si m-am gandit ca putin imi pasa de tine si de dragele mele colege care uita sa-mi spuna de concursuri, de olimpiade si de sedinte si de multe altele, ca de, totul e pe puncte!

3 comentarii:

g.cojocaru spunea...

si nu ai zis nimic pana acum? :) Lasa temerile de-o parte si nu te mai gandi la asta! O sa fie bine!!! Abia astept sa citesc aventurile voastre din tari straine. :)

belgianca spunea...

Hei! Lasa teama! Gandeste ca e o aventura si priveste aspectele pozitive. Si nu sunt aia asa de incuiati sa nu vorbeasca o boaba de engleza (totusi e ors turistic). Plus ca, eu chiar cred ca ar trebui sa pornesti pe principiul cautarii unui loc de munca pe acolo... Crede-ma, poti sa traiesti intr-o relatie la distanta, dar nu e nicio afacere. Asa ca: curaj gaina ca te tai!!! Si nu uita ca nimic nu e imposibil!

cristina spunea...

Totul e sa le iei pe toate din aproape in aproape si sa nu intri in panica ;)

Ai primit mesajele pe e-mail?