miercuri, 18 aprilie 2012

Primul Paste la Viena

Pasca de Paste(usor de facut= 5 oua, 3 linguri de faina, 4 linguri de zahar, unt cat vrei, stafide, coaja de lamaie, 300 ml iaurt, branza dulce-cat ai-iese mai buna cu mai multa branza,2 linguri gris, praf de copt -toate mixate si apoi puse la cuptor, 180 de grade coacere sus si jos, asta aici, la Pitesti cuptor pe gaze vechi ...cu focul la minim:D):

Briosele ..bune si usor de facut, reteta proprie, desi cred ca faina de aici are un ingredient magic de cresc toate asa de bine.

2 comentarii:

Camelia spunea...

yammi. Mie briosele pur si simplu nu imi ies, e ghinion cu ele iar pasca aveam tot timpul senzatia ca e ceva super complicat. cred ca o sa incerc si eu reteta asta care pare simpla cumva.

Strumful spunea...

Pasca e usor de facut, pui ingredientele in castron si amesteci cu mixer sau ce ai tu prin bucatarie de amestecat.
Cu briosele o sa mai incerc si in tara, eu cred ca faina lor are afanatori, sau ceva de crese asa de bine.