marți, 24 septembrie 2013

Inot

Iulia a fost ieri la prima sedinta de inot, i-a placut, sa vedem joi ce parere mai are. Problema este sa nu se suprapuna sedintele de balet cu inotul(vedem dupa 7 oct). In general dupa gradinita stam mult pe afara cat inca e vremea frumoasa, nu ratam cortul de pictura cu nisip( ala de langa fantana cantatoare) si apoi ne gasim de lucru prin casa, ieri a desenat 2 felicitari pentru 2 colege care aveau ziua la gradinita, apoi elanul creator a cerut sa picteze si cu nisip colorat, adica sa-l lipeasca pe un carton, asa ca avem o mocheta nisipoasa pe alocuri, dar macar e nisip colorat. Incerc dupa gradinita sa facem si acasa activitati diverse, ma simt usor vinovata ca sta pana la 16:30 la gradinita.

2 comentarii:

Camelia spunea...

Si noi cred ca incercam anul asta inotul :)
Mihu iese la 1 de la gradi dar el inca doarme dupa-amiaza destul de mult (2-3 ore) si nu stiu unde sa-i mai strecuram plimbarea prin parc :(

Strumful spunea...

Kamelia, o iau pe Iulia de la 16:30 si uneori stam afara pana pe la 19:30.
Iulia acasa nu dormea, la gradinita doarme si se vede diferenta. Are 2 zile pe saptamana inot, o zi germana si ne mai raman 2 zile, probabil una cu balet si una cu pian, daca vrea.