miercuri, 30 septembrie 2015

7 Scari

Nu exista drum prin Câmpulung fara o oprire la Iepurasul, dar cred ca a fost ultima incercare, nu imi mai plac prajiturile, nu-mi mai placeau de acum 2 ani, dar am vrut sa fiu sigura, e grea despartirea:D. Partea draguta e ca am vazut 2 miri in costume populare si o expozitie Aro, tare frumoasa.
Iulia si-a luat micul dejun la Rasnov:

Dupa o vizita la Dinoparc am plecat spre Brasov, nu am poze, am uitat aparatul la pensiune, foarte frumos centrul Brasovului, au si Carturesti....si Biserica Neagra:D
Dimineata ne-am luat micul dejun, din traista, pensiunea nu dispunea de asa servicii, in schimb avea dotari maxime in camera, 2 tantari si un paianjen, dar trecem peste. Aproape am trecut, am cerut bon fiscal pentru cazare:)). Am pornit bombanind spre 7 Scari:

Dupa un drum de 6 ore la 7 Scari fiecare pe picioarele lui, am ajuns la masina infometati, usor dezamagiti ... norocul nostru ca mai aveam niste chestii uleioase de la Iepurasul.

Omul a fost tare curajos in privinta Iuliei, a lasat-o sa urce singura toate scarile si la intoarcere au mai avut putere si de tiroliana.

Niciun comentariu: